ALGORITM SOLUTION SRL cu sediul in Str. Aurel Vlaicu, Nr.147, Camera 1, Bl.20, Sc.1, Et.7, Ap.29, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub J40/4690/2023, CUI 47788291, e-mail: contact [@] recuperarecont . ro, va protejeaza si va respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal, conform prevederilor Regulamentului General de Protectia Datelor. 

Aceasta politica de confidentialitate va informeaza despre informatiile pe care le colectam de la dvs. atunci cand utilizati site-ul nostru. In colectarea acestor informatii, noi actionam in calitate de operator de date personale si, prin lege, suntem obligati sa va furnizam informatii despre noi, despre scopul si modul in care folosim datele dvs. si despre drepturile pe care le aveti asupra datelor dvs. personale.

Prin folosirea websiteului marketingdeck.ro sunteti de acord cu aceste terminologii si conditii.

ALGORITM SOLUTION SRL respecta dreptul de confidentialitate pentru fiecare persoana care se inregistreaza sau completeaza un formular de aplicare pe pagina noastra de web si care se foloseste de serviciile noastre.

Colectam si folosim urmatoarele informatii despre dumnevoastra:

Furnizarea informatiilor cu caracter personal prin intermediul formularelor noastre de contact, nu este o cerinta statutara sau contractuala; totusi, retineti ca rubricile marcate cu un asterisc (*) sunt rubrici obligatorii, deoarece avem nevoie de aceste informatii pentru a respecta sau a raspunde solicitarii dvs. . 

Alte informatii sau informatii cu caracter personal pe care ni le furnizati la completarea formularelor de contact si a celor de aplicare, sunt la discretia dvs.. Daca ne contactati, vom pastra evidenta acelei corespondente.

Toate informatiile care se pastreaza in baza noastra de date sunt confidentiale si sunt accesate de catre angajatii nostri, contractanti sau agenti implicati in procesul de furnizare a serviciilor ALGORITM SOLUTION SRL si prin natura activitatii sunt expusi la aceste informatii.

Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri:

Utilizarea informatiilor dvs. in modurile descrise mai sus este permisa de legea aplicabila din domeniul protectiei datelor, deoarece este:

Perioadele de pastrare a informatiilor dvs. cu caracter personal depind de scopul in care sunt procesate datele si de instrumentul respectiv in care sunt procesate aceste informatii cu caracter personal. Nu se pot evidentia diferitele perioade de pastrare a informatiilor intr-un format rezonabil de inteligibil in cadrul acestei Politici. 

Criteriile utilizate pentru a determina perioada de pastrare aplicabila sunt faptul ca vom pastra informatiile cu caracter personal stabilite in prezenta politica atata timp cat

Furnizarea informatiilor catre terti

Divulgarea va avea loc numai in urmatoarele situatii:

  1. Catre furnizori, contractanti si agenti: in mod periodic, avem relatii contractual cu alte societati pentru a indeplini functii in numele nostru. Exemplele includ gazduirea si/sau mentinerea continutului Website-ului sau furnizarea anumitor functii cuprinse in Website, furnizarea de servicii de marketing sau furnizarea de actualizari financiare la solicitarea dvs. Acesti destinatari vor avea acces numai la informatiile dvs. cu caracter personal solicitate pentru a-si indeplini functiile si nu li se permite sa utilizeze informatiile respective. Acesti destinatari vor respecta obligatii contractuale de confidentialitate.
  2. Catre autoritatile guvernamentale sau de aplicare a legii daca stabilim, la libera noastra alegere, ca este obligatia noastra legala sa o facem.
     

Drepturile dvs. ca persoana vizata

Ne puteti intreba ce informatii avem despre dumneavoastra si ne puteti cere sa le corectam daca sunt inexacte. Daca v-am cerut consimtamantul dvs. pentru a procesa datele personale, puteti retrage acest consimtamant in orice moment.

Daca prelucram datele dvs. personale pentru a indeplini un contract sau in temeiul consimtamantului, puteti sa ne cereti sa va oferim o copie a informatiilor intr-un format care sa poata fi citit, astfel incat sa il puteti transfera altui furnizor.

Daca prelucram datele dvs. personale pe baza de consimtamant sau de interes legitim, puteti solicita stergerea datelor dvs.

Aveti dreptul sa ne cereti sa nu mai folosim informatiile dvs. pentru o perioada de timp daca credeti ca nu facem acest lucru in mod legal.

In cele din urma, in anumite circumstante, puteti sa ne cereti sa nu luam decizii care sa va afecteze utilizandu-va prelucrarea automatizata sau profilarea.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, posta sau telefon, utilizati informatiile de contact furnizate mai sus in sectiunea introductiva in aceasta politica.

Dreptul dumneavoastra de a depune plangere

Daca aveti o plangere cu privire la utilizarea de catre dvs. a informatiilor dvs., am prefera sa ne contactati prima oara pe noi, pentru a putea remedia in mod amiabil cererea. Cu toate acestea, puteti, de asemenea, sa contactati Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru informatii prin intermediul site-ului lor la http://www.dataprotection.ro/ sau sa le scrieti la adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Actualizari la aceasta politica de confidentialitate

Revizuim regulat si, daca este cazul, actualizam periodic aceasta politica de confidentialitate atunci cand intervin modificari in urma prestarii servicii. Daca vrem sa folosim datele dvs. personale intr-un mod pe care nu l-am identificat anterior, va vom contacta pentru a va oferi informatii despre acest lucru si, daca este necesar, pentru a va solicita acordul.

Vom actualiza numarul versiunii si data acestui document de fiecare data cand acesta este modificat.