Cum să îți recuperezi pagina de facebook spartă

Metoda de recuperare 1: Completarea chestionarului pentru pagini furate

   Dacă crezi că pagina ta de Facebook a fost compromisă, Facebook oferă un formular specializat pentru a raporta aceste situații. Utilizând acest formular, poți solicita ajutorul direct de la echipa Facebook pentru a recupera accesul la pagina ta.

1. Accesează formularul dedicat: Mergi la formularul de contact pentru raportarea paginilor compromise.

2. Completează informațiile solicitate: Vei fi rugat să furnizezi adresa de email sau numărul de telefon asociat contului, numele complet așa cum apare pe cont, precum și o descriere a problemei. Este important să oferi cât mai multe detalii pentru a ajuta echipa Meta să înțeleagă situația și să îți recupereze accesul la pagină.

 

Metoda de recuperare 2: Completarea chestionarului pentru pagini compromise sau furate

   Dacă suspectezi că pagina ta de Facebook a fost furată sau compromisă, Facebook oferă un alt formular dedicat pentru această problemă prin care poți solicita asistență. Acest formular este destinat utilizatorilor care se confruntă cu un acces neautorizat sau furtul identității paginii lor.

1. Accesează formularul dedicat: Navighează până la formularul de contact destinat raportării paginilor compromise sau furate.

2. Completează informațiile solicitate: Formularul va trebui completat cu detalii precum URL-ul paginii afectate, descrierea problemei și informații care pot ajuta la identificarea și verificarea proprietății paginii. Este esențial să furnizezi cât mai multe informații posibile pentru a ușura procesul de recuperare.

3. Trimite formularul și urmează pașii ulteriori: Odată ce ai completat și trimis formularul, echipa Meta va analiza cazul tău. Este posibil să fie necesar să răspunzi la solicitările lor suplimentare sau să urmezi instrucțiuni adiționale pentru a recupera accesul la pagina ta, așa că este bine să fii cu ochii pe e-mail.

Metoda de recuperare 3: Contactarea suportului Meta

   Un ultim pas în recuperarea unei pagini de Facebook este să contactezi suportul tehnic de la meta. Meta oferă un centru de ajutor destinat utilizatorilor care au pierdut accesul la conturile sau paginile lor. Este important să furnizezi toate informațiile necesare care pot dovedi că ești proprietarul legitim al paginii.

1. Accesează Centrul de Ajutor Facebook: Mergi la secțiunea de ajutor dedicată: www.facebook.com/business/help

2. Completează formularul de contact: Furnizează toate detaliile necesare pentru recuperare, inclusiv numele paginii, adresa de email asociată contului și orice documentație care poate dovedi proprietatea asupra paginii.